Koronavirus najnovije

Estela Havišam, mama 13-godišnjeg dečaka iz Australije imala je jedan mali "pubertetski okršaj" sa svojim sinom Aronom. Naime, on je nedavno pokrenuo svoj "YouTube kanal" i počeo da zarađuje "sitniš" zahvaljujući reklamama, nakon čega je vrlo hrabro rekao mami da više nema prava da ga kontroliše.

Nakon toga Estela je zaplenila njegove stvari i napisala mu kratko, ali jasno pismo koje je fotografisala i poslala članovima svoje porodice. Ono se ubrzo proširilo internetom i postalo pravi viralni hit. U nastavku pročitajte kako je ova mama očitala lekciju svom sinu

"Dragi Arone, 

s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a ja sam tvoj roditelj, izgleda da ti treba jedna mala lekcija iz samostalnosti. "Bacio si mi u lice" činjenicu da sada zarađuješ pa će ti biti lakše da otkupiš sve stvari koje sam ti kupila u prošlosti. Ako želiš svoje lampe, sijalice ili pristup internetu, moraćeš snositi svoj deo troškova.

Stanarina – 430 dolara

Struja – 116 dolara

Internet – 20 dolara

Hrana – 150 dolara

Moraćeš da izbacuješ smeće ponedeljkom, sredom i petkom i da pometeš i usisaš kuću. Jednom mnedeljno sleduje te pranje kupatila, ali i priprema obroka. Takođe, moraćeš da paziš da ne ostavljaš nered za sobom. Ako ne uspeš, naplatiću ti usluge sluškinje u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati da uradim umesto tebe. Ako odlučiš da bi radije opet bio moje dete, a ne moj cimer, možemo pregovarati o uslovima.

S ljubavlju, mama"

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama