Koronavirus najnovije

Svako dete sanja o sobi kakvu imaju princeze i superheroji, maštovito uređenom prostoru koji će izgledati kao prolaz u neki sasvim novi svet. A centralni komad nameštaja u svakoj dečjoj sobi je krevet, koji pruža bezbroj mogućnosti za igranje motivima, oblicima i bojama.

Kada je reč o poznatima, oni imaju tu sreću da mogu svojim mališanima da ispune sve želje, pa i to da njihove sobe budu čarobne odaje iz mašte, a brojne kompanije utrkuju se u osmišljavanju što jedinstvenijih i zanimljvijih modela kako bi privukli svetske zvezde. Ipak, budući da kompanija "Poš Tots" na svom spisku kupaca ima imena poput Bijonse i Džej Zija, Džulije Roberts, Gvinet Paltoru i Krisa Martina, Bena Stilera, Donalda Trampa itd, čini se da je u prednosti u odnosu na konkurenciju.

Modeli kreveta "Poš Totsa" su u neverovatnim oblicima – teksaška kolica, svemirski brod, fudbalska lopta, gusarski brod, čak i dvorac, a tu je i čitava serija kočija: za princeze, za kraljeve, teksaška kolica, kao i još mnogo nezamislivo originalnih rešenja. Uz svoju redovnu ponudu, "Poš Tots" izrađuje i krevete po narudžbini, a cene pojedinačnih komada dostižu čak i 30.000 britanskih funti.

Pogledajte dečje sobe i krevete mališana poznatih ličnosti i, ukoliko planirate da napravite krevetić originalnog dizajna, potražite inspiraciju.

Tamara Sorak

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama