Šareni detalji više nisu rezervisani samo za dečju sobu. Zanimljiv, zabavan i vedar kolorit može obojiti svaki kutak vašeg doma i vratiti vam osmeh na lice, čak i u tmurnim danima.

Zato se ne libite da eksperimentišete s bojama, oblicima i dekoracijom. Maštajte, igrajte se, kombinujte, pokušajte da svaku sobu uredite tako da koračanje njom naliči na bajku ili šetnju zabavnim parkom.

Pronađite neobične komade nameštaja, hrabro smestite žutu dečju stoličicu pored zelenog stočića, ukrasite sofe i krevete jastučićima s šarenim vezovima, osmelite se da zalepite duhovite ili dečije nalepnice za zidove. Ukrasite svaki centimetar svog doma ponekom neobičnom sitnicom koja će čitavom enterijeru dati vaš lični pečat.

Nikako ne dozvolite da budete okruženi jednoličnošću i monotonijom i učinite da vaš dom bude najtoplije i najlepše mesto na svetu. Gde god vam padne pogled, spustite neku zabavnu i simpatičnu sitnicu, nešto što je značajno za vas i vašu porodicu i za šta znate da će svakome izmamiti osmeh. I, verujte, neće postojati mesto na čitavoj planeti na kojem biste radije provodili vreme...

Tamara Sorak

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama