Neki od napoznatijih roditelja na svetu, proslavili su Noć veštica porodično – obukli su maštovite kostime, pomogli i svojim mališanima da se maskiraju i pošli u tradicionalno skupljanje slatkiša ("trick-or-treating").

Popularna manekenka Alesandra Ambrozio, slavna glumica Alison Henigan, pevačica Gven Stefani i mnoge druge zvezde su, svaka sa svojom porodicom, maskirane išle od vrata do vrata svog komšiluka i dobro se zabavljale.

Tako su se neki od slavnih za ovo veče maskirali u vešticu, a neke poznate dame su postale princeze iz omiljenih bajki svoje dece. Međutim, ni mališani nisu zaostajali za svojim slavnim roditeljima, pa su prošetali u prelepim kreacijama, od kojih su neke bile šarene, neke nežne i primerene devojčicama, dok su neki želeli da uplaše sve koji ih sretnu na ovaj veseli praznik.

U galeriji slika možete pogledati kako su se holivudske porodice provodile u Noći veštica i koja je lepotica i oskarovka za ovu priliku postala bradati ribolovac.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama