Ko ne voli da ispija jutarnju kafu na terasi, dok ptičice cvrkuću i krošnje pupe?

Verujemo da većina uživa u ovim trenucima i da jedva čeka dolazak sunčanog vremena. 

A kako da taj savršeni maleni kutak bude spreman za proleće? Male korekcije mogu učiniti da se osećate lepše i da uživate u pogledu sa vaše divne terase. Nudimo vam nekoliko sjajnih ideja za uređenje balkona iz snova.

Boho stil

Omiljeni stil većine žena. Stil koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim - boho! 

Urbano i moderno

Jednostavno, urbano, moderno, tako bismo opisali modernistički stil. Ukoliko je baš on vaš izbor, predlažemo da pogledate ideju koju smo izdvojili za vas, sigurni smo da će vam se svideti.

Terasa kao na moru

Za ovakvu terasu potrebno vam je minimalno truda i novca. Najvažnije je da imate ovako otvorenu terasu, da posadite cveće i da pronađete ovakav sličan komplet stolica i stola. Možete i restauirati stare predmete i time dati terasi retro izgled.

Iskoristite svaki deo prostora

Ukoliko imate terasu pravougaonog oblika i ukoliko ne može da stane nameštaj baš kao što ste zamislili, pogledate ovu ideju i sigurni smo da ćete nešto slično i vi pronaći. Potrudite se da iskoristitie svaki deo prostora i da dekorišete baš po vašoj želji.

Baldahini, pogled - terasa iz snova

Ukoliko živite na višim spratovima zgrade sigurni smo da imate prelep pogled. Ipak taj detalj možete iskoristiti i uz par trikova napraviti terasu iz snova. Potrebni su vam samo baldahini (ili bela zavesa) i par detalja da bi vaša terasa bila upotpunjena.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama