Nova godina je sve bliže, pa se tako i praznična euforija ušunjala u većinu domova. Kao nezaobilazan detalj svakog doma jeste nevogodišnja dekoracija, koja je mališanima omiljena. Kićenje jelke, ukrašavanje doma i išćekivanje poklončića su samo neke od najinteresantnijih prazničnih momenata.

Novogodišnja dekoracija je uvek donosi dilemu. Da li će ona biti sa crvenim, plavim ili zlatnim motivima zavisi od vašeg ukusa i mašte. Da li će kugle biti velike, male, okrugle ili nekih neobičnih oblika - odluka je na vama! 

Zlatno - crveni ukrasi su uvek u modi

Ova kombinacija je uvek u trendu i sa njom nećete pogrešiti, a kada dekoraciju upotpunite sa nekim interesantnim lampicama, cela jelka dobije novo ruho.

Crveno - bela dekorcaija

Bela jelka je sve popularnija, pogotovo kada na krajevima iglica ima imitaciju snega. Čak i ukoliko imate bele zidove i bele detalje, ova jelka se može savršeno uklopiti u svaki kutak vašeg doma. Tradicionalno crveni ukrasi, koji simbolišu ljubav, sreću, prazničnu atmosfetu i što je najvažnije radost, mogu upotpuniti vašu jelku. 

Raskošno plavo

Plava boja je poznata kao kraljevska, a uklapa se uz skoro svaki enterijer. Ne samo da odaje utisak stila, već i porodične atmosfere. Pogledajte kako možete iskoristiti plave ukrase.

Lampice su glavne

Za sve ljubitelje lampica imamo idealan predlog. Pogledajteee!

Jednostavan stil koji će vas ostaviti bez daha

Za ovakvo kićenje jelke vam neće trebati previše lampica i figurica, već nekoliko sa ukusom odabranih ukrasa. U videu možete pogledati kako najjednostavnije da ukrasite jelku, a da pritom ona izgleda kao da je ukrašavao najbolji dekorater.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama