S vremena na vreme svima nam je potrebna mala promena prostora u kojem provodimo najviše vremena. Kupovina dekoracije po prodavnicama se ne isplati, zato smo pronašli zanimljive i kreativne ideje za uređenje doma koje ne zahtevaju da izdvojite gomilu novca.

Uglavnom sve što vam je potrebno za pravljenje ovih zanimljivih ukrasa sigurno već imate u svojoj kući.

Uz nekoliko jednostavnih ideja pretvorite životni prostor u mesto za uživanje. Sve ovo možete same da uradite. Enterijer će biti osvežen, a vi ćete se beskrajno zabaviti.

1. Napravite držač za peškire ili marame

Potrebne su vam 3 stare čestkice i malo vunice. Vunicom obložite i spojite četkice. Napravite bućkice kako bi držač izgledao zanimljivije.

slika_1
Foto: Printscreen Youtube / Artkala

2. Neobične saksije 

Kako biste napravili zanimljive saksije iskoristite stare flaše od soka. Obojte ih farbom u spreju i dobićete fenomenalnu dekoraciju.

slika_2
Foto: Printscreen Youtube / Artkala

3. Interesantne činijice

Ako još uvek imate plastične narukvice koje su se nosile pre nekoliko godina, možete ih iskoristiti i od njih napraviti zanimljive saksije ili činijice. Zalepite dvadesetak narukvica, jednu na drugu. Od kartona izrežite dno i ukrasite stikerima.

slika3
Foto: Printscreen Youtube / Artkala

4. Nesvakidašnja lampa

Obožite flašu ukrasnim papirom, a unutra stavite led sijalice. Za nekoliko trenutaka unećete romantičnu atmosferu u dom.

slika4
Foto: Printscreen Youtube / Artkala

Pročitajte i:

 

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama