Sada je idealna prilika da upoznamo svoju lepu zemlju, obiđemo njene neverovatne predele, posetimo kulturno-istorijska zdanja i probamo sve ukusne specijalitete Srbije.

Zato smo odlučili da vam pomoću turističkih organizacija i iskustva roditelja predložimo najlepša mesta za obilazak sa decom

Takođe, pozivamo vas da nam šaljete svoje predloge (pišite nam na mejl: redakcija@yumama.com)– možete nam opisati svoja iskustva ili nam predstaviti svoj kraj i sve lepote kojima se on diči. Pišite nam zbog čega ste izabrali baš tu destinaciju, kako ste i čime do nje stigli, šta ste tamo imali priliku da obiđete, da vidite i probate, u čemu su deca najviše uživala. Naravno, dodatni i konkretni saveti, poput plana obilazaka, neophodnih sitnica u koferu i slično, su uvek dobrodošli.

Na ovaj način najbolje ćemo pomoći jedni drugima da ovog leta zaista uživamo na divnim i proveremim mestima, koja su "odobrena" od strane roditelja.

Za početak, evo nekoliko predloga za izlete...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama