Žuta je jarka boja i retko ko je bira prilikom dekoracije doma. To je zato što je ova boja prilično jaka i mnogi ljudi misle da ona ne prija oku.

Ali adekvatni tonovi i pogodne kombinacije mogu dati jedinstven stil u spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili bilo kom drugom delu vašeg enterijera.

Žuta je najsjajnija boja cele palete boja. Zato je idealna za male, slabo osvetljene prostore, kao i one u kojima nema dosta prirodnog svetla.

Pored toga, može se prilagoditi bilo kojim stilovima dekoracije. U savršeno minimalističkom dnevnom boravku, žuta daje boju i toplinu. Čak se uklapa u prostorije u kantri stilu, pružajući im jedan moderan osećaj.

Odaberite fotelju, paravan, dekorativne jastuke, postolje lampe ili draperije u žutoj boji i odmah ćete osetiti toplinu. Na raspolaganju su vam boja sunca, limun žuta, boja banane, boja duvana ili senf žuta. Vaše je da se odlučite koji ton se najbolje uklapa u postojeći stil prostorije.

Uvedite žutu boju u dekoraciju kuće i videćete da će rezultat biti spektakularan! Pogledajte:

A post shared by DESIGNWORTHY (@design.worthy) on Apr 8, 2018 at 10:32pm PDT

A post shared by 7ROOMZ (@7roomz) on Aug 27, 2018 at 9:08am PDT

A post shared by Settee Co. (@settee.co) on Aug 7, 2018 at 10:07am PDT

A post shared by Beverly (@_beverllly_) on Mar 10, 2018 at 5:04am PST

A post shared by N O A M H A Z A N (@noamhazan) on Feb 10, 2018 at 8:59pm PST

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama