Dobra strana Škorpije

Škorpije su ekstremno posvećene deci. Nežne i emotivne, one kao roditelji poseduju šesto čulo kada nešto nije u redu sa njihovim detetom. Ali one nisu neko ko će tako lako popustiti detetovim željama. Uvek se trude da pruže primer i da deca nauče da završavaju svoje obaveze do kraja. Nema odustajanja.
Deca Škorpija uče da ne traže pohvale za sve što urade, a pripadnici ovog znaka veruju da u životu uradiš ono što moraš, pa tek onda kažeš ljudima.

Loša strana Škorpije

Njihov moto da je grešiti ljudski, ali ne i oprostiti njihova je najveća mana. Oni su u stanju da kriju neko blago jako dugo. Ali ako dete uradi nešto loše, a naravno da će uraditi, Škorpije treba da nauče da ponekad pređu preko toga. Zato što umeju da budu veoma grubi ii da kažu jako ružne stvari kada su besni, Škorpije treba da nauče da kontrolišu svoj bes. One nisu svesne koliko mogu da povrede druge.

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama