Kada ljudi dođu u određene godine, njihovi priroriteti se menjaju. Umesto da se fotografišu na žurkama, s čašom u ruci i tokom igranja, oni radije sa svojim prijateljima dele fotografije koje prikazuju kako nežno grle i ljube svoje bebe.

Međutim, šta ako nemate bebu s kojom biste pozirali?

VIŠE: Duhovite fotografije dece koja odbijaju da ih mrak uplaši

Jedan par je lako rešio ovaj problem. Lako, ali i prilično duhovito!

Džen i Čejs Renegar iz Alabame još uvek nisu roditelji, ali su poželeli da i sami imaju album ispunjen nežnim fotografijama na kojima poziraju u tipičnim roditeljskim pozama. Zato su angažovali profesionalnog fotografa, pripremili se za snimanje i srećni i ponosni pozirali.

VIŠE: Pogledajte neodoljive priče o ljubavi između dece i životinja

Umesto bebe, zvezda ovog snimanja bio je njihov pas Snagls, koji se odlično snašao u ovoj parodiji na karakteristične porodične fotografije i slike beba. Odmarao je u peleni, leškario u korpici za bebe, izgledao ljupko s trakom oko glave i nasmejao sve koji su videli ove fotografije.

Pridružite im se.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama