"Zlatar je idealan za malu decu. Ove zime smo bili u divnoj vili. Domaćini su divni, uvek na usluzi i sve je sređeno. Kad je sneg ne morate da nosite svoje sanke, jer ih ispred vile uvek ima nekoliko.


Foto: Privatna arhiva

Idealan je Zlatar za porodice koje bi da se odmore, nema buke, kafića. Ispod naše vile je jedina baraka kao restoran bio.

Ima dosta izvora vode. U okolini dosta domaćinskih kuća, koje vam donose do apartmana sir, mleko, specijalitet - zlatarski pitu od heljde. Sjajni su.

Hotel Panora ponovo radi i tu je i igralište za decu koje je uvek puno. Za skijaše je u blizini hotela i ski staza.

Obavezno obići manastir Mileševu i meandre Uvca.


Foto: Privatna arhiva

Mir na Zlataru definitvno prija, nije bučna planina poput Zlatibora i Kopaonika", završila je svoju priču oduševljena mama Sanja.


Foto: Privatna arhiva


Foto: Privatna arhiva

Pozivamo vas da nam šaljete svoje predloge (pišite nam na mejl: redakcija@yumama.com)– možete nam opisati svoja iskustva ili nam predstaviti svoj kraj i sve lepote kojima se on diči. Pišite nam zbog čega ste izabrali baš tu destinaciju, kako ste i čime do nje stigli, šta ste tamo imali priliku da obiđete, da vidite i probate, u čemu su deca najviše uživala. Naravno, dodatni i konkretni saveti, poput plana obilazaka, neophodnih sitnica u koferu i slično, uvek su dobrodošli.

Na ovaj način najbolje ćemo pomoći jedni drugima da ovog leta zaista uživamo na divnim i proveremim mestima, koja su "odobrena" od strane roditelja.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama