Prelepi pejzaži smaragdnih uvala, mediteranska klima, kilometri peskovitih plaža, bistra tirkizno-plava voda, bogata tradicionalna kuhinja, krstarenja, luksuzni hotelski kompleksi napravljeni tako da zadovolje najrazličitije želje i potrebe - privlače godišnje preko 20 miliona turista iz celog sveta, svrstavajući Tursku u 20 najznačajnijih svetskih turističkih destinacija.

Kada su porodična letovanja u pitanju, mnogi roditelji će vam reći da, kada jednom odete u Tursku, ne razmišljate o drugim destinacijama

Kada su porodična letovanja u pitanju, mnogi roditelji će vam reći da, kada jednom odete u Tursku, ne razmišljate o drugim destinacijama. Razlozi za to su, svakako, visok kvalitet smeštaja, odlična usluga i prirodne lepote turske obale. Teško se može pogrešiti prilikom izbora hotela. Gotovo svaki, koji je izgrađen u poslednjih desetak godina, ima posebnu kategoriju porodičnih soba, mini klub za decu, animacije, bazene za decu, pa čak i akva park.

Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju, jeste da mesto koje odaberete nije previše udaljeno od aerodroma. Jer, putovanje od aerodroma do hotela, koje može da traje i par sati, nije preporučljivo ukoliko putujete sa malom decom. To je jedan od razloga više da vam preporučimo Antalijsku regiju i gradove Kemer i Bodrum. Cela regija je zaštićena od hladnih severnih vetrova Taurus planinama, i ima karakterističnu mediteransku klimu, sa toplim suvim letima i toplim morem, pa je odličan izbor za boravak sa decom.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama