Izabrati dobru, povoljnu, "pravu", idealnu destinaciju za putovanje sa malom decom - nije nimalo lako, posebno ako nemate mnogo iskustva što se tiče takvih putovanja. Da li da putujete u predsezoni ili u U slučaju da niste vremenski ograničeni definisanim terminom godišnjeg odmora, kada je u pitanju letovanje sa malom decom - trebalo bi da izbegavate "udarnu" sezonu i najjače vrućinesezoni, sopstvenim prevozom, autobusom ili avionom, da li da odsednete u hotelu ili apartmanu – "teška" su pitanja, koja se nametnu već sa prvim zracima sunca, i čine da se kolebate prilikom donošenja odluke. 

Evo nekoliko destinacija, po preporuci roditelja, koje su pogodne za letovanje s decom:

Nakon svih ovih predloga, na vama je da odredite šta vam najviše odgovara. Naravno, vodeći računa pre svega o zdravlju vaše dece i njihovoj bezbednosti, ali i potrebama. Ne donosite odluke ishitreno, već uživajte u planiranju, a kasnije i u svom idealnom porodičnom letovanju.

Srećan put!

Bojana Stanković

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama