Kada je vašim domom ore uglavnom ženski glasovi, znate da je zabava zagarantovana! Mame koje su rodile samo devojčice nikada se neće osećati usamljeno jer su drugarice spremne za razgovor uvek u blizini. Uz to, imate odličan izgovor da se vratite u detinjstvo i svakog dana se igrate lutkama!

Devojčice obožavaju da vam prave frizure i da od vas dobijaju frizerske usluge, rado će vas našminkati, tražiti da im nalakirate nokte, zajedno s vama će skakutati u prodavnici kada spazite prelepu haljinu, a najvažnije od svega je to što će vaš život biti ispunjen nežnošću, toplinom, ljupkošću, vedrinom i pesmom.

Svaki zagrljaj biće nagrađen zagrljajem, poljubac poljupcem, a vaše prijateljstvo trajaće zauvek!

Nedavno smo vam pokazali poznate mame koje se ponose svojim dečacima, ali među poznatim damama ima majki koje uživaju u životu s devojčicama. One su roditelji predivnih curica i malih princeza uglađenih manira i zbog toga su neizmerno srećne. Pogledajte ko su sve članice elitnog kluba mama devojčica.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama