Poznate glumice koje fotoreporteri često sreću na američkim ulicama u najlepšim ulogama života – ulogama majki – na jedno veče vratile su se u one sporedne, ali za njih ipak važne uloge, kojima su osvojile srca obožavalaca širom planete – uloge umetnica i filmskih diva.

 

Neke od najpoznatijih mama na svetu zakoračile su prethodne večeri na crveni tepih legendarnog „Dolbi teatra“, u kojem se svake godine dodeljuju prestižne nagrade američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, a njihove fotografije su već u narednih nekoliko minuta obišle čitavu planetu. Još jednom su Sandra Bulok, Kejt Blanšet, Anđelina Džoli i druge slavne mame pokazale da, tokom trke između pelena i domaćih zadataka, nisu zaboravile eleganciju. Među njima su se našle i tri trudnice kojima ovi problemi tek predstoje, a koje drugo stanje nije odvratilo od namere da izgledaju očaravajuće i ukradu simpatije modne kritike svojim trenutno vitkijim koleginicama.

 

Uživajte u galeriji fotografija ponosnih mama na crvenom tepihu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama