Kolumnistkinja i glumica Jelena Veljača otkrila je na Instagramu šta radi svake noći, a mnoge mame su se prepoznale u tome.

Naime, mama Jelena svakodnevno na svoj profil objavljuje interesantne fotke sa svojom ćerkicom. Sa svojom publikom deli savete i često ih pita za mišljenje, tako je bilo i ovoga puta kada je mamama koje je prate postavila jedno pitanje.

"Koliko se majki probudi usred noći samo da proveri dišu li?", napisala je Jelena Veljača pored fotografije na kojoj je sa ćerkom Lenom.

Majke su uzvratile komentarima: "Znači, nisam jedina", "Ta sam", "Znači nisam jedina ludača", "Svake noći", "Prečesto".

Jedna mama se baš raspisala i prenela Jeleni svoje iskustvo:

"Jedva sam cekala da moj sin pocne da spava celu noc sam, i sad kada napokon spava, ja se ko blesava budim samo da vidim je l' dise i onda mi bude sladak kako spava pa ga slikam i tako svaku noć u krug. Žene i ne znaju šta je briga dok je ne rode", šaljivo je poručila jedna Jelenina pratiteljka.

Mnoge mame su se složile sa njom i istakle da nije jedina koja to radi.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Prevelika briga natera roditelje da svake noći proveravaju da li njihovo dete diše, a vremenom i sa iskustvom trebalo bi da postanu opušteniji i smireniji, mada brige oko dece nikad dosta.

Kada mališani porastu ovi problemi će izgledati kao slatke muke kojih se svaka mama rado seća i kroz smeh ih prepričava. Ipak, majka je majka!

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama