Koronavirus najnovije

Svaka dama se s vremena na vreme nađe u situaciji da 'nema šta da obuče'. Šta mislite kako je onim kojima stomačić sa bebom neprestano raste?Da, došla je jesen, i trudnice sad imaju zadatak pred sobom da odaberu dovoljno toplu, udobnu, lepu odeću koju će nositi. Verujemo da će se svaka od vas složiti sa tvrdnjom da ovo zaista može zadavati ozbiljne glavobolje.

Kako bismo olakšali ove muke našim dragim trudnicama, izdvajamo neke od najlepših trudničkih izdanja svetski poznatih mama. Iako se možda ne čini tako, zaista imate puno izbora pred sobom - cvetni dezeni, mekani i udobni džemperi, haljine na tufnice i sa neobičnim dezenima.. Zaista, mogućnosti su prilično raznovrsne, od haljina kratkih i dugih, preko pantalonica, kaputa i lepih jaknica.

Uz Ninu Seničar, Mirandu Ker, En Hatavej, Dženu Divon i mnoge druge buduće mame pronađite inspiraciju da budete divne i stilizovane trudnice tokom jeseni.

Pogledajte fotografije u našoj galeriji!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama