Amerikanci supre nekoliko dana obeležili Dan zahvalnosti, za koji se vezuje mnoštvo običaja vezanih za porodicu. Upravo zbog toga najradije ga praznuju roditelji koji žele svojoj deci da usade tradicionalne vrednosti - poštovanje porodice i najbližih, i podrazumevano, osećaj zahvalnosti.

Praznik je sa svojim najbližima obeležila i Džesika Alba, majka troje mališana, dve devojčice, Honor i Heven, i dečaka Hajesa. Ali, kao i svaka zauzeta mama, u poslednju nabavku pred svečanu večeru je skoknula dan pre. Za svaku pohvalu je njana posvećenost porodici, ali i neobičan smisao za modu koji je istovremeno ležeran i udoban, ali veoma trendi i moderan.

Maslinaste duboke široke pantalone, bež bluza i kardigan smeđe boje, Džesika je upotpunila baletankama boje kože, i učinila da se zaljubimo tu njenu retro odevnu kombinaciju. Iako može da je ponese svaka devojka, mamama može biti posebno interesantna, jer ovaj model pantalona "sakriva" stomak i izdužuje noge - a što je najvažnije - ne morate da žrtvujete udobnost.

Pogledajte u galeriji kako je izgledala i inspirišite se:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama