Koronavirus najnovije

Osim što je obavezan komad za jesen, ničija garderoba nije kompletna bez barem jednog sakoa.

Ovaj modni klasik odlično se koristo kao jakna i sjajno se uklapa u svačiji stil i osim poslovnih, prolazi i u raznim drugim prilikama, od ležernih do svečanih. Ipak, ni klasični sako nije imun na trendove pa iz sezone u sezonu dobija nova primamljiva izdanja kojima je uvek teško odoleti. Ništa drugačiji nisu ni hit modeli za ovu sezonu.

Karirani

Karirani dezen ove je jeseni veoma je popularan pa se, osim na sakoima, nosi i na suknjicama koje dolaze u kompletu s njima, ali i na klasičnim pantalonama od odela do haljina. Sako ovog dezena odoleva trendovima pa se isplati uložiti u njega, a moguće je i da već imate jedan u ormaru, jer je u trendu već godinama.

U boji kamilje dlake

Kaput u boji kamilje dlake je večni modni klasik, baš poput sakoa, a ove jeseni ova dva bezvremenska komada spajaju se u jedan. Sako u ovoj neutralnoj bež nijansi delovaće skupo, bez obzira na njegovu pravu cenu, a sjajno će se uklopiti u baš svaki vaš stajling.

Od somota

Osim somotskih pantalona, somot je ove jeseni popularan i kao materijal za sako, pa je odelo od somota odlična investicija za ovu sezonu. Osim što ćete u komadima od ovog materijala biti u koraku s trendovima, ova tkanina će vas u hladnim danima grejati bolje od ijedne druge.

Stejtment

Ukoliko želite da se istaknete, nabavite jedan statement blejzer upadljive boje ili dezena. Ove sezone u posebnom su fokusu neonske, drečave boje, pa je sako u nekoj takvoj nijansi odličan i trendi izbor za one malo odvažnije među vama. Nećete pogrešiti ni ako uložite u sako animal printa.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama