Govorimo o boji kose koja je naziv prepisala od hit pića na bazi kofeina najpoznatijeg lanca kafeterija na svetu. Nijansa je identična njihovoj čuvenoj "cold brew ice coffee".

Trend je pokrenula njujorška umetnica za farbanje koja je na Instagramu podelila fotografiju svojih radova, na modelu koja je bila brineta sa toplim pramenovima. Ubrzo su i drugi popularni koloristi sledili njen primer i oprobali se u ovom izazovu.

Baza ove frizure jesu suptilni i prirodno pozicionirani pramenovi u kosi koji imitiraju kafu sa mlekom ili kremom koji se ciklično vrte u njoj.

Ukoliko vam je potreban tačan opis kada govorite o ovom trendu, stiže definicija: tamnija brineta sa čokoladno-bakarno-zlatnim senkama.

Naravno, svakako možete odneti fotografiju vašem frizeru i time svesti mogućnost greške na minimum.

Sačuvajte neku od objava Bele Hadid ili Penelope Kruz, pošto njihove frizure gotovo da potpuno odgovaraju zadatku.

Po završetku leta, poseta frizerskom salonu vrlo često je imperativ za mnoge od nas. Stoga je prilika idealna da aplicirate tonove cimeta koji će se savršeno stopiti sa jesenjim vremenom. U slučaju da ste već posedujete braon boju kose, održavanje neće zahtevati preterani trud. Koren neka vam bude tamniji i što bliži vašoj prirodnoj boji, a tzv. "babylights" pobrinuće se za kreiranje mekog izgleda.

Postoji samo jedna mana: topli tonovi najbrže se ispiraju.

Bonus savet:

Koristite regenerator za kosu koji će pružiti dodatni sjaj i održati vašu boju svežom što duže!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama