Niste sigurni kako da stilizujete vašu kosu sada kada su dani slane morske vode i sunca gotovo iza nas? Ne očajavajte, za vas smo istražili pet jesenjih trendova kada je u pitanju stilizovanje kose i verujte nam dopašće vam se na prvi pogled. 

Jesen je idealno doba za promene po pitanju forme i dužine kose. Ženama prijaju promene - bilo da su u pitanju samo šiške i dramatičan rez, ili samo želite drugačiji i kvalitetniji izgled kose bez posete frizerskom salonu.

Pogledajte kakve ćemo to frizure nositi u narednom periodu.

1. Opušteni talasi

Za razliku od tipičnih "beachy" talasa u kosi, u ovom slučaju trik je posebno uviti svaki uvojak i odmaknuti ga od lica kako biste dobili punu strukturu i obavezno očešljajte i razbarušite talase kako biste dobili u isti mah opuštenu i stilizovanu kosu.

2. Zalizana kosa 

Opet u modi i to naročito u prvi jesenjim danima. Naravno da sami možete napraviti ovaj look! Uz malo gela za kosu, češlja i laka, napravite frizuru za neke vaše glamurozne događaje. 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Jun 16, 2018 at 11:45pm PDT

3. Paž i bob

Ako ste spremne za veliki korak i želite statement look, bob frizura ili paž biće najpametnija opcija i ove jeseni. 

A post shared by Harriet (@harrietsharehair) on Aug 20, 2018 at 7:33am PDT

4. Divlje lokne

Uvek, ali uvek u modi biće prirodno kovrdžava kosa, divlja i neobuzdana!

5. Tanke šiške

Ove lagane, neopterećujuće šiške biće prvi korak u promeni vašeg izgleda. Ključ je u ležernosti, niko nije fan proveravanja da li je svaka dlaka na svom mestu.

A post shared by Hayley Herman (@_hairbyhayley) on Aug 19, 2018 at 8:11pm PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama