Najpoznatiji plus size model na svetu Ešli Grejem nikada ne greši u izboru garderobe. Iako važi pravilo da su dame sa oblinama ograničene kada je reč o modi, ona je u više navrata dokazala da i dame sa viškom kilograma mogu da nose svaki komad, ukoliko ga pravilno iskombinuju.

Ešli smo tako viđali u uskim haljinama u svetlim desenima, koje su se do skoro smatrale zabranjenim ukoliko niste u top formi, ali i u uskom pantalonama koje je nosila uz ravnu obuću.

Plus size manekenka je u jednom intervjuu otkrila tri ključna komada koja bi trebalo da poseduje svaka dama sa oblinama:

- crne uske farmerke

- bela košulja (majica ili bluza) koja je veća od vaše veličine

- crna bajkerska kožna jakna. 

Ove komade možete nositi uvek i u svakoj prilici, a Ešli svojim primerom pokazuje da uske farmerke uvek treba kombinovati sa oversize gornjim delovima ukoliko imate višak kilograma.

Pretpostavljamo da su mnoge dame pravile grešku u odabiru belih košulja jer su ih uvek birale tako da budu u njihovom veličini, a ukoliko kupite veću košulju ona će podsetiti na mušku (kao da ste je pozajmile od supruga ili dečka) odebvnu kombinaciju učiniće ležernom, a vas mršavijim (bar na oko)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama