1. Vreme kada je za decu previše kasno za dremanje u podne, a previše rano za odlazak u krevet, a mami je očajnički potreban odmor. Dobra stvar može da bude ako je neko od mališana zaspao u autu, a loša ako se probudi i ne može ponovo da zaspi, tada svaka mama zna je njeno vreme za odmor još uvek daleko.

Pročitajte i... 9 najčešćih strahova budućih mama

2. Za svaku mamu je ponižavajuće kada ne može da pomogne u rešavanju domaćeg zadatka, a još veća frustracija je kada niko drugi ne može da pomogne, pa onda nastupa panika, jer će dete otići u školu bez urađenog domaćeg.

3. Tata radi do kasno... Još gora situacija je ako je tata van grada.

4. Deca su se potukla, jer iritiraju jedno drugo zbog neobičnih šala, zadirkivanja, zvukova ili ruganja. Od takve tuče i svađe svaka mama će sigurno dobiti glavobolju.

Pročitajte i... Kako nastaje stres?

5. Na programu trenutno nema omiljenog crtaća i buka može da počne!

6. Upravo ste bili u šopingu sa decom. Niste ni stigli da pogledate sve što ste želeli, a kamoli da kupite, a već ste preumorni od jurnjave za decom po prodavnicama.

Pročitajte i... Zaposlene mame: Povratak na posao bez stresa

7. Strah od toga da će mališani zakačiti tepih i pasti dok trče iz jedne sobe u drugu, a vi to nikako ne možete da sprečite.

8. Ne možete da podnesete još jednu svađu vaših mališana o tome čega će da se igraju i ko će da bude vođa, a ko gubitnik.

Pročitajte i... Problemi samohranih roditelja (VIDEO)

9. Gomila veša je se ne zaustavlja da raste, a vi ne možete da stignete sve da operete, jer se prljav veš uvek gomila iznova.

10. Vaše trogodišnje dete histerično plače jer ste mu oljuštili bananu, a ono je tako silno želelo da je oljušti.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama