Koronavirus najnovije

Moj sin je napunio tri godine. Bio mu je rođendan. Bila je 2001. godina. Tada sam se okrenula, izašla na vrata i ostavila dva sina i muža... 

Muž i ja smo godinama zajedno. Više nego što možete da zamislite. Od naše 17. godine. A cela ova priča je počela kada sam dobila ponudu za posao u Japanu. Trebalo je da radim priče sa ljudima koji su preživeli atomski napad. Išlo mi se... Muž me je podržavao. 

I otišla sam. 

Pogledajte i 7 stvari koje sam naučila kada sam ostavila bebu na nedelju dana

Održavali smo kontakt preko Interneta. Što je vreme više prolazilo, ja sam sve više i više bila samostalna. Shvatila sam da mi baš takav život odgovara. Posle dva meseca, muž i ja smo počeli da preispitujemo naša osećanja. Shvatili smo da nam se brak raspao. Poslao je decu kod mene, ali ja jednostavno... nisam mogla. 

Bili su srećni što su kod mene u Japanu, ali ja nisam bila. Nisam mogla sve da uskladim i tada sam shvatila da ja zapravo nikada nisam ni htela da budem majka. 

Vratila sam ih ocu. 

Pogledajte i Ispovest majke koja je zbog ljubavnika ostavila decu: Ćerka mi je oprostila!

Vratila sam se iz Japana. Živim nekoliko ulica od moje bivše porodice. Deca dolaze kada žele. Tu sam za njih. 

A ako me pitate da li mi je žao. Nije.

Izvor: Super žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama