Veliki broj dama koje važe za najbolje odevene ima armiju stilista i modnih stručnjaka koji ih svakodnevno savetuju, gradeći njihov stil.  

Pogledajte i Moda za mame: Moderne, udobne i praktične ideje (FOTO)

Stilisti poznatih su tako možda i najzaposleniji ljudi u Holivudu, a upravo njih je ekipa sa sajta WhoWhatWear pitala koje to greške najčešće pravimo prilikom stilizovanja!

Nošenje odeće koja nam ne odgovara

"Pronađite najboljeg mogućeg dizajnera ili brend čiji modeli vam odgovaraju. Skratite pantalone, prekrojite suknju, suzite košulju ili spustite struk za bolji izgled. Bitno je da vašem telu odgovara kroj modela inače vam neće vredeti ni materijal, ni marka!"

Pogledajte i Modni trikovi za dobar izgled posle porođaja

Nošenje odeće neprikladne za sezonu/vreme

"Umesto da zimi šetate beličaste haljine cvetnog dezena, birajte zagasitiju i jesenju paletu zimi. Na vama će daleko bolje (a i normalnije) izgledati ukoliko ste obučeni u vunenu haljinu bordo boje nego u svilenkastu haljinu kratkih rukava u jarko žutoj boji. Isti je slučaj sa cipelama. Sandale nikako zimi, i obrnuto, čizme odložite na neko mesto dok ponovo ne dođe leto."

Pogledajte i 5 stilskih pravila Kim Kardašijan

Nošenje nečega u čemu se ne osećamo udobno i prijatno

"Samopouzdanje je najbolji mogući aksesoar koji žena može da ponese. Zato je uvek bolje da obujete neke udobne cipele sa stabilnom petom umesto salonki na tanku štiklu koje vas pritom žuljaju. Isti slučaj je sa odećom. Po hodu, stavu, kao i grimasama može da se vidi da li vam odeća u kojoj ste odgovara, odnosno da li vam je u njoj komforno, prijatno."

Izvor: Elle.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama