Uvek nasmejana, vedra i, na prvom mestu, neopterećena modnim pravilima, lepa Ališa Kiz poznata je po tome što što uvek izgleda opušteno.

Pogledajte i kako trudna Ališa Kiz bez odeće želi da promenim svet (FOTO)

Upravo je to slučaj i otkad nosi svoje drugo dete - Ališa izgleda ponosnije i lepše nego ikad.

Pogledajte i Moda za mame: Trudnički stil Blejk Lajvli (FOTO)

Ona, iako povećeg trudničkog stomaka, nije odustala od svog uobičajenog stila. Njenim garderoberom i ovih dana dominiraju klasični komadi odeće - veći broj jednostavnih kožnih jakni, farmerke i košulje jednostavnog kroja. Ališa ponovo ima kikice po kojima smo je upamtili na početku njene karijere, a sve češće svoje simaptične kombinacije upotpuni ponekim zanimljivim šeširom ili kapicom, koja je u skladu s njenim uobičajenim stilom.

Što se tiče Ališinog odabira odeće za crveni tepih, primetno dominiraju etno motivi i, naravno i neizbežno, trudnički sjaj i radost zbog iščekivanja prinove u porodici! Potražite inspiraciju za sopstveni modni stil u trudničkim danima po uzoru na jednu od najtalenotvanijih muzičarki današnjice...

Pogledajte i Sjajan trudnički stil Kortni Kardašijan (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama