Sjajna šminka u nekoliko poteza

Podloga
Za lep ten, zaštitu od sunca i negu kože izaberite toniranu hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 15, umesto neke teške podloge (kao što su tečni i kompaktni puderi). Možete je staviti brzo, ona je veoma laka za upotrebu i dovoljno praktična da će, čak i ako je ne razmažete savršeno ili ne izaberete nijansu koja u potpunosti odgovara boji vaše kože, lepo izgledati na licu.

Ukoliko imate problem sa tamnim podočjnacima obavezno koristite korektor. 

Rumenilo

Pažljivo birajte boje. Suptilna nijansa breskve odgovara različitim tonovima kože i može se koristiti kao rumenilo i kao senka. Za topliji izgled, koristite bronzer koji ćete naneti laganim potezima kako biste izbegli tamne mrlje i pruge.

Maskara
Predlažemo da odaberete vodootpornu maskaru, kako bi izdržala jedan "majčinski" dan (znojenje, iznenadne suze radosnice, prskanje vodom...).

Ruž za usne
Izaberite dugotrajan ruž (neće se skinuti kada budete ljubili svoju decu) ili sjaj koji će vašim usnama dati vlažnost, a neće zahtevati pedantno nanošenje koje inače karmini zahtevaju.
Takođe, dobar ruž možete koristiti i na obrazima i kapcima.

Profesionalci kažu da, ako imate samo toliko vremena da uradite jednu stvar na licu, stavite ruž - on će vas sigurno ulepšati!

Kako napraviti savršenu fizuru u tri koraka, saznajte na sledećoj strani...