Bez obzira da li imate dečju sobu ili ne, kada beba malo poraste čitav stambeni prostor se mora obezbediti - štekere treba prekriti zaštitnim poklopcima, kablove skloniti kako se dete ne bi saplelo, oštre ivice nameštaja zaštititi, klizave prostirke skloniti, a klimave stolice učvrstiti.

Pročitajte i... Sprečite dečje povrede u kući


Odlazak u igranonicu ne može da bude zamena za aktivnosti koje dete treba da ima u svojoj kući. Zato prostor u kome živi mora da bude prilagođen njegovim potrebama koje se menjaju u zavisnosti od uzrasta.

Pročitajte i... Razvoj bebe: Kako izabrati odgovarajuću igračku za dete?

Pogledajte u galeriji kako da od svake prostorije napravite savršenu igraonicu za svog mališana!

Snežana Milanović, fizioterapeut

Snežana Milanović je diplomirani medicinar fizioterapeut. Osnivač privatne prakse 1997. godine - "Centar za korektivnu gimnastiku SM".  Stručni saradnik magazina "Mama" od 2000. godine. Osnivač Grupe za podršku roditeljstvu "Porodično gnezdo".  Stručni saradnik, predavač u "Školi roditeljstva Nada Lazić" i autorizovanoj " Prenatal" školi. Koautor priručnika "Od zdravih roditelja do zdravog potomstva".  Licencirani IAIM instruktor masaže beba.

Kontakt: centarsm@sezampro.rs

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama