Sve više se prilikom vaspitanja, ali i razvoja deteta, ističe važnost komunikacije. Ona je ključni činilac i sve više se roditelji okreću ovakvom načinu odnosa sa detetom. Na važnoj, prirodnoj komunikaciji zasniva se i poznata Marte Meo metod.

Šta je Marte Meo metod? Sa kim se primenjuje Marte Meo metod? Zašto je komunikacija važna? Kako se odvija komunikacija? Kako se sprovodi Marte Meo metod?

Ako do sada niste čuli za ovu metodu zasnovanu na prirodnoj komunikaciji, naša stručna saradnica Snežana Milanović, diplomirani fizioterapeut, Marte Meo terapeut i koleg trener, ispričala vam je sve što bi trebalo da znate o Marte Meo metodi.

Pogledajte i...

Snežana Milanović, fizioterapeut

Snežana Milanović je diplomirani fizioterapeut i SI Baby terapeut. Osnivač privatne prakse 1997. godine - "Centar za korektivnu gimnastiku SM" i suosnivač Kabineta za senzornu integraciju i ranu intervenciju "Senzorijum" 2017. godine. Stručni saradnik magazina "Mama" od 2000. godine. Senzorno-integracijski pedagog, Marte Meo therapist/coleague trainer, Licencirani IAIM instruktor masaže beba. 

Kontakt: milanovic.fizio@gmail.com 

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama