Naročito mladi roditelji imaju nebrojeno pitanja i strahova. Bebin san je jedan od najvećih. 

Koliko dugo treba da spava beba u prvoj godini? Kako da prepoznam da se bebi spava? U kom položaju treba da spava novorođenče? Da li položaj u kom spava može uticati na oblik njene glave? Da li beba sme da spava u auto-sedištu? Da li je spavanje u ljuljašci bezbedno?

Bebino spavanje zaista može iziskivati nebrojeno nedoumica i svaki roditelj je, potpuno opravdano, u strahu i zbunjen da li je beba dobro. 

Diplomirani fizioterapeut i SI baby terapeut Snežana Milanović, Yumamina dugogodišnja saradnica, odgovorila je na vaša najčešća pitanja o bebinom spavanju. 

Poslušajte je: 

Pogledajte i...

Snežana Milanović, fizioterapeut

Snežana Milanović je diplomirani fizioterapeut i SI Baby terapeut. Osnivač privatne prakse 1997. godine - "Centar za korektivnu gimnastiku SM" i suosnivač Kabineta za senzornu integraciju i ranu intervenciju "Senzorijum" 2017. godine. Stručni saradnik magazina "Mama" od 2000. godine. Senzorno-integracijski pedagog, Marte Meo therapist/coleague trainer, Licencirani IAIM instruktor masaže beba. 

Kontakt: milanovic.fizio@gmail.com 

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama