Naslovna » Porodica » Blog stručnjaka »    Mirjana Marinković, pilates instruktor
Poseduje dugogodisnje iskustvo iz oblasti klinickog pilatesa, koje je stekla u saradnji sa osnivacem instituta The Pilates Coach i Bender institute – Leslie Bender.

Mirjana Marinković, sertifikovani pilates instruktor

Poseduje dugogodišnje iskustvo iz oblasti kliničkog pilatesa, koje je stekla u saradnji sa osnivačem instituta The Pilates Coach i Bender institute – Leslie Bender i prilikom svog rada na Kipru. Pored toga duži period je radila pod direktnim monitoringom Nadie Kiriakidu evropskim pionirom na polju fitnesa. Klinički pristup pilatesu omogućio joj je da radi sa različitim stanjima i oboljenjima: lumbalni i cervikalni sindrom, hondromalacije, prelomi karlice, povrede međupršljenskih diskusa. Pored patoloških stanja, Mirjana je sertifikovana i za rad sa trudnicama i porodiljama. U svom radu na Kipru radila je sa pacijentima od sedam do 87 godina.

Kontakt: quepassa011@gmail.com

Sve važne informacije o zdravlju trudnica, beba i mama, preporuke lekara, pedagoga, stomatolog i logopeda za pravilan razvoj dece, aktuelne vesti, zanimljivosti, provereni recepti i još mnogo toga - sve na vašoj mejl adresi. Izaberite grupu (jednu ili više) i prijavite se još danas! Uživajte u roditeljstvu!
Kalendar ovulacije
Prvi dan prošlog ciklusa