Naslovna » Porodica » Blog stručnjaka »    Dr Biljana Uzelac, specijalista pedijatrije

Dr Biljana Uzelac, specijalista pedijatrije

Dr Biljana Uzelac je specijalista pedijatrije iz Čikaga sa 15 godina iskustva kako iz pedijatrije tako i polja integrativne medicine. Pored klasične (alopatske) medicine bavi se homeopatijom, nutricionizmom i lečenjem biljem. Vlasnica je privatne pedijatrijske klinike "Green Pediatrics” (zelena pedjatrija) koja je poznata širom Amerike po jedinstvenom pristupu lečenju - ne leče bolesti već ljude koji su bolesni. Na ovoj poznatoj klinici kombinuje se znanje zapadne medicine sa kineskom medicinom, akupunkturom, homeopatijom, energetskom medicinom, reikijem, ajurvedom, nutricionizmom, meditacijom i ostalim naukama lečenja da bi se dobio jedinstven, specifičan plan lečenja za svaku bebu, dete, roditelja. "Bolesti se ne ponašaju isto kod svake osobe i stoga je princip zelene pedijatrije da se leči svaka osoba za sebe i na specifičan način, a ne bolest", ističe dr Biljana.

Dr Uzelac takođe predaje u internacionalnoj školi za homeopatiju i obučava studente i druge doktore kako da na što neinvazivniji, prirodniji način dođu do izlečenja pacijenata i, još važnije, kako da održavati svoje zdravlje i ne razboljevati se. Poseban interes pridaje kuvanju i nutricionizmu. Autorka je i kuvara "Green Lunch Box” u kojem su recepti za zdrave obroke kako za decu tako i za celu porodicu. 

Kontakt: doctor@greenpediatrics.com

KORONAVIRUS: Yumamin detaljan vodič za roditelje, decu i trudnice

Sve što bi mame i tate trebalo da znaju o virusu COVID-19.
Sve važne informacije o zdravlju trudnica, beba i mama, preporuke lekara, pedagoga, stomatolog i logopeda za pravilan razvoj dece, aktuelne vesti, zanimljivosti, provereni recepti i još mnogo toga - sve na vašoj mejl adresi. Izaberite grupu (jednu ili više) i prijavite se još danas! Uživajte u roditeljstvu!
Najčitanije iz kategorije
Kalendar ovulacije
Prvi dan prošlog ciklusa