Pelene, dojenje, oprema, porođaj - znamo koliko vam je briga na pameti u poslednjim mesecima trudnoće. Svesni smo i toga da ovo nisu jedina pitanja koja brinu roditelje, naročito one zaposlene.

Sa bebom stižu mnoga pitanja i nedoumice, strahovi i brige. Jedna od večnih nedoumica svih naših čitalaca jeste PORODILJSKO ODSUSTVO.

Ko ima pravo na porodiljsko odsustvo, koliko traje odsustvo sa rada radi nege deteta, kako da izračunam novčanu naknadu, da li tata ima pravo na porodiljsko odsustvo... Zaposlene roditelje muče mnoga pitanja u vezi sa porodiljskim odsustvom, te smo odlučili da razrešimo sve dileme!

Yumamina stručna saradnica pravnica Bojana Bogojević više od osam godina odgovara na sva vaša pitanja i nedoumice. Ovoga puta, pripremili smo za vas nešto potpuno novo. 

Vi ste postavili pitanja - mi vam donosimo sve odgovore na jednom mestu!

Pred vama je prva epizda najnovijeg Yumaminog serijala Guglali ste!

 

Bojana Bogojević, diplomirani pravnik

Bojana Bogojević je diplomirala i završila postdiplomske studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je položila i pravosudni ispit. Pohađala je više međunarodnih škola za talente iz oblasti prava i ekonomije. Koautor je dve stručne knjige i autorka je više stručnih tekstova i naučnih radova iz oblasti prava i korporativnog upravljanja i aktivna je učesnica na mnogobrojnim domaćim i inostranim naučnim skupovima. Njeni stručni tekstvi su do sada objavljeni na 30 veb portala u zemlji i regionu.

Kontakt: bogojevic_bg@yahoo.com

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama