Kada je idealno vreme za "novu" bebu, pitanje je koje prolazi kroz glavu svim mamama koje žele da se, po drugi put, ostvare u majčinskoj ulozi. U isto vreme razmišljaju kako će uskladiti obaveze oko prvog deteta, kućne poslove, posao (ukoliko rade), sa ponovnim nespavanjem, dojenjem i menjanjem pelena.

Tu je naravno i briga oko ljubomore prvog deteta i njegova priprema na novog člana porodice, sumnje u majčinske sposobnosti, ali i odgovornos prema sopstvenom telu i spremnosti organizma za novu trudnoću.

O svemu ovome želeli smo da čujemo mišljenje naših Yumama. Uvek iskrene, rekle su nam da razlika treba da bude onakva kako se desi, neke su davale veoma konkretne odgovore, dok je bilo i duhovitih odgovora poput "Ja samo znam da je razlika od jedne godine za poludeti, pa hoće neka proba".

Uživali smo u zajedničkom ćaskanju koje možete pogledati klikom na fotografiju ispod - i naravno, priključiti se razgovoru!

Popodnevni #YumamaTalk Podelite sa nama i drugim mamama šta mislite, koja je idealna razlika između dece, i zbog čega?

Posted by YuMama on Wednesday, August 29, 2018
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama