Da li neko moze da mi kaze sta znace ove vrednosti, d znam dok ne odem kod doktora..

MCH 27 REFERENTNA VREDNOST 30.0-36.0
MCHC 346 230-310
LIMFOCIT 52 20-45
GRANULOCIT 30 45-75
EOZINOFIL 6 2-4

Ostale vrednosti su ok, al ovo nemam predstavu sta znaci

Hvala unapred