Priručnici o roditeljstvu puni su obećavajućih saveta i smernica za odgajanje dece na pravi način, međutim, retko koji zaista može nečemu da vas nauči. Zato, kada sam čula da će doktorka Tova Klajn, mama troje mališana i direktorka Centra za razvoj dece Bernard koji više od 20 godina uspešno posluje u Njujorku, držati predavanje u školici mog sina, nisam mogla da dočekam.

Nakon predavanja sve što mogu da kažem je da u potpunosti shvatam zašto je njena knjiga “Razvoj dece: Šta roditelji danas mogu da urade za decu uzrasta 2-5 godina” najprodavanija knjiga.

Za samo 45 minuta doktorka Klajn je uspela da nas odvede u čarobni svet mališana i dovede nas do srži mnogih dilema koje kao roditelji imamo kada su u pitanju naša deca.

Naučila sam nekoliko stvari koje su mi već pomogle da bolje razumem svoje dete. Evo samo nešto od onoga što možete pročitati u genijalnoj knjizi doktorke Tova.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama