Ukoliko se bliži rođendan vašeg mezimca, ne sumnjamo da vašim domom vlada rođendanska euforija danima unapred. Mališa se raduje, konstantno priča, bira poklone i smišlja svoju rođendansku žurku. Na vama je samo da ispunite sve te žeje najbolje što umete!

Ići će vam na ruku ukoliko je vaš mališa lud za nekom temom, te možete imati makar ideju kako bi proslava trebalo da izgleda. Naravno, važna je dekoracija, pozivanje gostiju, posluženje, ali ipak, torta je glavni deo rođendana.

Pored omiljenog ukusa, potrudite se da mu pripremite još nešto što će obožavati - posebnu dekoraciju torte. Dakle, ukoliko u kući imate jednog vatrenog malenog navijača koji fudbalsku loptu ne ispušta iz ruku, jasno je šta vam je činiti! 

Obradujte mališu dekoracijom torte sa motivima fudbala. Teren, lopta, dresovi, grb omiljenog kluba... Sve to unesite u svoju kreaciju! 

Mi vam donosimo inspiraciju najslađih torti za dečake inspirisanih fudbalom, koje će sigurno zaseniti vašeg sina. Zato, šlag, čokoladu, fondan u ruke i pustite mašti na volju!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

#manchesterunitedcake#footballcake

Објава коју дели Ana C. Jimenez (@annies_bakery) дана 9. Мај 2019. у 10:19 PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama