Koronavirus najnovije

Ne postoji devojčica koja ne sanja da ima kućicu za svoje lutke, ali s obzirom da su one vrlo skupe, retko koji roditelj može je priuštiti.

Međutim, uz malo kreativnosti i truda, svojoj princezi možete sami napraviti kućicu za lutke, a sve što vam je potrebno jeste jedan stari kofer koji se može naći gotovo u svakoj kući.

U pravljenju kućice mogu vam pomoći i mališani, pa je zabava sigurno zagarantovana.

U starom koferu prvo napravite uglove, a za to će vam poslužiti tanke ploče od drveta ili nekog drugog čvršćeg materijala. Zatim odredite gde će biti prozori i vrata, pa ih napravite od letvica ili izrežite otvore pa uglove samo obojite.

Na površine koje će u kućici biti zidovi zalepite samolepljive tapete. Podove obojite i kasnije im dodajte male tepihe koje možete da napravite od komada neke čvrste tkanine.

Da bi kućica izgledala što lepše i dobila lični pečat, možete naknadno napraviti ukrase za zidove, poput raamova za slike i slično. Takođe, nameštaj možete kupiti ili sami napraviti.

Pogledajte uputstvo u video prilogu:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama