Generacije naših baka otpočele su tradiciju proslavljanja Dana žena, zahvaljujući kojoj su svake godine u isto vreme bile obasipane pažnjom i poklonima od strane svojih unuka. Današnje bake (naše majke), takođe, nastavljaju ovu tradiciju, te Osmi mart rado proslavljaju u društvu svojih najdražih dečaka i devojčica, koji se trude da nekim sitnim poklonom tog dana iznenade svoju baku.

A šta je to potrebno za bakin osmeh?

Ne mnogo. Bake ne žele skupe poklone i odricanje od užine. Njima je dovoljan sitan znak pažnje, nešto što će im izmamiti osmeh na lice – buket cveća ubranog pri povratku iz vrtića ili škole ili ljupka fotografija. Pogledajte koje ideje možete dati svojim mališanima da obraduju bake tog posebnog dana, koji podseća na važnost ljubavi i poštovanja prema ženama, ali imajte na umu da postoji i nešto što bake žele da dobijaju u što većim količinama: ljubav, zagrljaje i poljupce.

Pogledajte u galeriji naše predloge...

Tamara Sorak

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama