Mama Šilej Giford iz Melburna oduvek je volela da pravi neobične frizure, a zahvaljujući tome njena ćerkica Grejs je i te kako zapažena u gradu.

Naime, ova kreativna mama svojoj devojčici svakog jutra pre škole pravi neobične pletenice.

“Još kao mala obožavala sam da pletem kikice. Koristila sam svaku priliku da porodici i prijateljima napravim pletenicu. U početku sam jedino znala da ispletem “francusku” i “holandsku” kiku, međutim, 2014. godine na internetu sam otkrila fantastične profile na društvenim mrežama, gde su mame svojim devojčicama pravile neverovatne frizure od pletenica. Tada sam odlučila da i ja otvorim svoj profil na Instagramu i Fejsbuku”, objašnjava Šilej i dodaje da su joj dosta pomogli video tutorijali na internetu.

Šilejin profil na društvenoj mreži Instagram prati više od 120 hiljada ljudi, a ovo su samo neke od frizura koje je njena devojčica sa ponosom nosila:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama