Svaka mama devojčice uživa u tretiranju svoje ćerke kao princeze: oblači joj lepe ružičaste haljinice, obuva joj ljupke cipelice i, najzabavnije od svega, pravi joj neobične frizure.

Da bi vaša devojčica izgledala čarobno i bila ponosna na svoju frizuru i vaše umeće, nije vam neophodno naročito znanje iz oblasti frizerske struke. Postoje jednostavne frizure koje će se dopasti svakoj devojčici i učiniti da ona izgleda kao prava mala dama, a možete ih pronaći na narednim stranama.

Riblja kost

Ukoliko uobičajene pletenice smatrate dosadnima, napravite svojoj devojčici riblju kost! Ova frizura pravi se za svega nekoliko minuta, lako i jednostavno, a kada se rasplete – vaša curica imaće bujne lokne.

Pogledajte kako da napravite ovu frizuru.

Punđa za balerine

Nije neophodno znati plesne korake i skakutati u baletskoj suknjici da bi devojčici lepo stajala punđa kakvu nose balerine.

Saznajte kako napraviti ovu frizuru:

Rajf-pletenica

Poslednjih godina, ova frizura može se videti na modnim pistama, na koncertima rok i klasične muzike, na profesorima – bukvalno svuda. Ipak, čini se da se ona najviše dopada devojčicama, zato obradujte svoju ćerku ovakvom pletenicom pre polaska u školu ili na dečji rođendan.

Pogledajte uputstvo za pravljenje ovakve frizure.

Čvorići za strane

Ova frizura je jednostavna i pravi se lakše nego se na prvi pogled čini, a stručnjaci se slažu da je idealna za kraću kosu.

Saznajte kako brzo i jednostavno napraviti ovakvu frizuricu.

Izvrnuti repić

Za razliku od običnog konjskog repa, ova frizura privlači daleko više pažnje i ne zahteva čvrsto vezivanje kose.

Pogledajte uputstvo za pravljenje izvrnutog repića.