BuzzFeed je zamolio svoje čitatoce da se prisete šta su mislili kako izgleda i funkcioniše seks kad su bili deca. Evo nekih od najzanimljivijih odgovora: 

"Mislila sam da kad žena želi bebu ona mora da napiše pismo i da ga zapali. Onda bi duhovi više beba došli i onjušili njezinu guzu. Ona beba kojoj bi se najviše svideo miris, postala bi njena." 

madamaddie 

Pogledajte i Decu (ne)donose rode: Pogledajte kako reaguju mališani na razgovor o seksu! (VIDEO)

"Kad sam bila klinka mislila sam da ako neko nakon što je piškio nije pustio vodu (a bio je suprotnog pola od vašega), onda biste, kad biste i vi išli da piškite, napravili bebu." 

amandab164 

"Mislila sam ste trudni u trenutku kad dobijete menstruaciju, a vama najbliži dečko je otac. Prvu menstruaciju sam dobila kad sam imala devet godina tokom Diznjevog crtaća “Zvonar crkve Notr Dam', pa sam vrištala celim putem do kuće jer sam mislila da sam ostala trudna s Kvazimodom i da ću roditi ružnu bebu." 

kaliamonetc. 

Pogledajte i 10 najduhovitijih dečijih "bisera" o braku

"Ne mogu da verujem da ovo pišem, ali sve do moje 16 godine sam mislila da muške stidne dlake prekrivaju ceo penis. I to bukvalno ceo penis!" 

Rebekah Hickson 

"Obično kad bih vidjela dečke u vrećastim pantalonama, mislila bih da imaju užasno dugačke penise i da im zato pantalone vise tako nisko." 

calista 

"Postojala je reklama za prezervative koji blješte u mraku, koja je tvrdila da vas oni čuvaju u spavaćoj sobi i brinu za vas... Sve o čemu sam ja mogla razmišljati bio je mali blještavi robot koji vam sedi na podu spavaće sobe po noći." 

Danielle Seminsky 

Pogledajte i Duhovite činjenice o deci koje nećete pronaći u priručnicima

"Do osme godine sam mislila da bebe izlaze iz guze." 

Stayce Tylicki 

"Prilično dugo sam bio uveren da je gej seks kad se dvojica muškaraca samo mačuju s penisima. “ 

jakeolantern 

"Mislila sam da muškarci rađaju dečake, a žene devočice." 

Erinne Beachler 

"U vrtiću mi je prijatelj rekao da je seks kad uzmeš malu igračku dinosaura i trljaš se njime po polnom organu. I ja sam mu poverovala." 

Britney Hose 

Pogledajte i 25 duhovitih pitanja koje samo mame postavljaju sebi

"Mislila sam da je seks kad se partneri međusobno ljube guze." 

kimberleyb428486db6 

"Mislila sam da su testisi unutar penisa, umesto da su dve odvojene stvari." 

amandalynnel 

"Mislila sam da ako muškarac dodirne ženine grudi ona postaje trudna. Ono, automatski, u trenu kad bi ih on dodirnuo, u njoj bi počeo da raste fetus." 

Theresa Murphy 

"Mislio sam da izjava 'penis će da ti naraste' znači da će mi, kako budem stariji narasti više penisa. Ne možete ni zamisliti kako je na mojim tadašnjim crtežima izgledao moj deda." 

kimberleyb428486db6

Izvor: Express.hr

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama