PC PRESS 2013 - Yumama.com - Pobednik u kategoriji 'Porodica i zdravlje'
Krajem školske godine, na sajtu grada Beograda, pojavio se plan besplatnih  letnjih radionica za decu. Potpuno oduševljena što se neko konačno toga setio, počela sam ...
Naslovna > Trudnoća > Menstruacija i trudnoća

TEMA: Menstruacija i trudnoća

Zdravlje žene: Ginekološki problemi na koje moramo obratiti pažnju
Ukoliko su vam menstruacije preobilne, imate bolne seksualne odnose ili vaše telo ispoljava neke druge simptome, ne ignorišite ih jer oni mogu biti manifestacija ozbiljne bolesti. Pogledajte najčešće simptome.
Zbog čega na treba uživati u slatkišima tokom PMS-a?
Koliko god žudeli za čokoladicama neposredno pre početka menstrualnog ciklusa, pokušajte da se suzdržite jer konzumiranje šećera u tim danima može naneti značajnu štetu zdravlju - i to ne samo zbog mogućeg gojenja!
Prva menstruacija posle porođaja
Vreme početka prvog menstrualnog ciklusa nakon rođenja deteta nije isto svim majkama, ali postoje faktori prema kojima se to može predvideti.
Urnebesna reklama za tampone (VIDEO)
Devojčica, tužna jer jedina od svojih prijateljica nije dobila mesečnicu, pretvara se da se to i njoj dogodilo. Zato njena mama odlučuje da je kazni na duhovit i originalan način!
Menstrualna higijena: Žene ne znaju dovoljno o svom telu
U vezi s menstruacijom, čak i u 21. veku, postoje brojni tabui i nepoznanice koje se tiču pravilne higijene, najviše pate devojčice iz nerazvijenih zemalja. Pogledajte zapanjujuće podatke do kojih je došla organizacija WASH United.
Odlaganje ciklusa zbog letovanja
Menstrualni ciklus na letovanju može predstavljati neželjenu brigu. Pročitajte savete ginekologa o terapiji za odlaganje menstruacije…
ukupno: 6 | prikazano: 1 - 6
Imena beba
Kalendar ovulacije
Prvi dan prošlog ciklusa:
Ciklus:
dana

Anketa
Anketa: Razvoj kukova
Da li ste stavljali bebi široki povoj?
Recepti
Recept slika Pileća supa sa limunom
Pileća supa je prava riznica zdravlja za celu porodicu, a naročito u kombinaciji sa limunom i spanaćem.
Recept slika Gulaš s povrćem
Uz gulaš s povrćem možete poslužiti kuvanu testeninu, pirinač ili pire krompir.
Recept slika Kvrguša sa piletinom
Ova neobična pita sa piletinom i neutralnom pavlakom osvojiće vaša srca jer je veoma ukusna, a i jednostavna za pripremu.
Pogledajte ostale recepte
Zajednica
  • Kako čistite bebi nosić? Probali smo Physiomer, i imam utisak da mi je najbolje rešavao problem ali želim da proverim sa mamama. Tamo piše da je 100% morska voda, pa...
Magazin MAMA novi broj!