PC PRESS 2013 - Yumama.com - Pobednik u kategoriji 'Porodica i zdravlje'
  Vest da je pronađeno telo devojčice Tijane Jurić, juče mi je pocepala srce. Kao majka, iskreno sam želela da se Tijana vrati roditeljima, bez ožiljaka ...
Najzdravije namirnice za bebe i ideje za pripremu obroka
Iako nam je priroda podarila različite vrste voća i povrća koje su neizostavan deo ishrane mališana, ovih devet ukusnih namirnica stručnjaci izdvajaju kao najzdravije. Evo predloga za njihovu pripremu...
image
Kako izabrati najlepše ime za devojčicu? Pogledajte spisak najzastupljenijih imena u Federaciji Bosne i Hercegovine i Republici Srpskoj i njihova značenja.
image
Ukoliko još uvek niste sigurni koje ćete ime dati svojoj bebi, pogledajte spisak i značenja najzastupljenijih imena za devojčice na teritoriji Hrvatske...
image
Ukoliko imate dilemu o izboru najlepšeg imena za svoju devojčicu, pogledajte listu najzastupljenijih imena u našoj zemlji i njihovih značenja.
Mirka Vasiljević: Drugo stanje za mene nije novina
Mlada glumica Mirka Vasiljević ispričala nam je kako se oseća u trećoj trudnoći, kako su Vujadin i ona odlučili da tako mladi postanu roditelji i da li je istina da će roditi dečaka.Pored toga, osvrnuli smo se i na šale koje Vujadin zbija na njen račun i da li njoj to smeta.
 
Počinje 21. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici
Na sceni "Jadran" Narodnog pozorišta u Subotici, u nedelju, 21. septembra, u 20 časova svečano će biti otvoren ovogodišnji Međunarodni festival pozorišta za decu.
Beograd: Interaktivna izložba za decu "Budi u plusu!"
Mališani uzrasta od 7 do 14 godina biće u prilici da u Muzeju nauke i tehnike upoznaju vrednost novca, sami štampaju novčanice, okušaju se u potrazi za zlatom itd.
Treba li brinuti zbog aditiva u hrani?
U većini namirnica prisutni su prehrambeni aditivi, a profesorka Farmaceutskog fakulteta Slađana Šobajić objašnjava ima li razloga za brigu.
Novi Sad: Otvorena prva prodavnica polovnih igračaka!
Ukoliko niste u mogućnosti da svoje mališane obradujete novim igračkama, školskom opremom i odećom, pogledajte šta sve nudi ova neobična novosadska prodavnica.
Dirljiva foto-priča o trudnoći i ljubavi
Jedan par je, u iščekivanju svog mališana za koje još uvek ne znaju koliko će poživeti, odlučio da zabeleži svaki dragoceni trenutak njihove porodične i ljubavne priče.
Barbika protiv Gospođe Krompirko: Kako igranje lutkama utiče na devojčice
Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je koja vrsta igračaka podstiče želju za karijerom i obrazovanjem kod devojčica, a koja je s druge strane sputava. Saznajte šta su naučnici utvrdili...
Imena beba
Kalendar ovulacije
Prvi dan prošlog ciklusa:
Ciklus:
dana

Anketa
Anketa: Razvoj kukova
Da li ste stavljali bebi široki povoj?
Magazin Mama 187
Recepti
Recept slika Domaći sladoled od čokolade
Ova ukusna poslastica osvežiće vas i zasladiti bogatim čokoladnim ukusom i naročito obradovati najmlađe članove porodice obožavalaca čokolade.
Recept slika Grčka salata od plavog patlidžana
"Melitzanosalata" je originalan naziv veoma popularne grčke salate koja se može služiti i kao namaz uz topao hleb ili pogaču
Recept slika Slatke i slane američke palačinke
Bogate i deblje palačinke u kojima uživaju mališani sa Zapada mogu postati omiljeno jelo vaše porodice.
Pogledajte ostale recepte