-
Junior Member
Eto.. danas sam se malo razocarala... sve ovo su mi bili PMS simptomi. Neverovatna stvar je da smo se malo informisali preko interneta i nasli sistem proracuna plodnih dana i pola deteta putem Jonasove metode. Upisala sam moj datum rodjenja, mesto i sat i dobila tacan datum pocetka menstruacije iako po mojim proracunima nije nikako nije trebala da pocne. Procitali smo i da ima dosta zena kojima je ova metoda pomogla.. videcemo
-
Senior Member
samo opusteno,veruj i bice bebe!!! haha,daj da ja proverim dal su mene pogodili pa da ti potvrdim...daj link!!!!
-
Junior Member
Evo ko hoće da se igra...
Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto.... Od sada "radimo" samo po njegovim proracunima, jer je kako kazu isprobavajuci svoju metodu Jonas je napravio 11-oro dece ( da ne verujes !!!)
Inace mogu da izracunaju bas sve o detetu ali se placa.. npr. od pola pa do najpozeljnijeg dana u mesec da vam dete bude zdravo i bez ikakvih problema...
-
Cao, devojke! Evo da podelim i ja moje iskustvo sa temperaturom. Obicno mi posle ovulacije temperatura skoci na 37, onda u danima pred M skoci na 37,2-37,4 i onda na dan kada cu dobiti padne ispod 36,8.
Juce sam trebala da dobijem, temperatura nije pala i ja pravac po test. Pozitivan, pa sam potvrdila i vadjenjem krvi. Eto, kod mene je to bio siguran znak da se nesto desava
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila