-
Senior Member
Cekamo sa nestrpljenjem
-
Junior Member
ja sam u 9.mesecu i tokom trudnoce mi NI JEDNOM temperatura nije bila povisena(sta vise,cim je malo zahladilo,smrzavam se i navlacim),nisam primenjivala tu tehniku pokusavajuci da zatrudnim,pa ne znam koliko je efikasna.
-
Senior Member
Sve smo mi razlicite pa ne deluje kod svakog.
-
Senior Member
meni je t u prvim mesecima trudnoce bila povisena...ali kako je trudnoca odmicala nisam je imala...
-
Pomislila sam da sam se razbolela....a ono-trudnoća.
-
moja drugarica je imala nekoliko dana temperaturu bez razloga i ispostavilo se da je trudna.
-
Junior Member
Ja vec 2-3 dana imam konstantno 37,2 -37,3 temperaturu, bole me grudi ( osecam kao da su se povecale ), cesto idem u wc... Imamo nadu da je u pitanju trudnoca. Jos uvek ima vremena do redovnog ciklusa .. oko 5-6 dana. Ima li neko savet ili komentar rado bih razmenila iskustva sa drugima jer sam nov clan. Pozz
-
Senior Member
ja sam u 6 mescu -druge trudnoce po redu, i ovog puta sam imal T par dana pre nego sto sam saznala da sam u drugom stanju...tj kao i ti sada 5-6 dana pred redovni ciklus!!! u prvoj trudnoc nije blo ovakvih simptoma..ja sam bila ubedjena da sam se razbolela...imala sam oko 37,6... za dan proslo,i posle par dana test pokazao da to moja curica najavljuje svoje prisustvo!!!! SRECNO!!!!
-
Junior Member
Hvala ti puno Skarlet, sto si mi odgovorila na post. Stvarno bih zelela da je trudnoca jer godinu ipo dana od operacije endometrioze (laparoskopska operacija) pokusavamo da zatrudnim. I nakon paklene hormonske terapije >ZOLADEX< inekcija. Tek kada sam stigla na GAK za operaciju, videla sam koliko zena ima ovakve i slicne probleme sa zacecem.
-
Senior Member
Nema na cemu-stvarno tu smo da jedne drugima budemo podrska izmedju ostalog.... samo veruj,ne opterecuj se puno i docice samo po sebi....
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila