-
Senior Member
ovo mora da prepisem,da imam....
-
Senior Member
ovo mora da prepisem,da imam....
mogu li ove namirnice da se daju od 6 meseci?
-
Senior Member
mozes...ja sam i raanije pocela samo sto imas onu foru da novu namirnicu dajes do 12 sati da bi videla kako ce beba odreagovati....
-
Senior Member
znaci mogu i kad napuni pet meseci....mozes li da mi napises sta mogu da dajem i kako.....
-
Senior Member
krompir,sargarepa i tikvice skuvas na pari ili na tihij vatri sto bi rekli ,prospes u vodu povrce stavis u blender dodaj malo maslaca i napravice se kasica.Mora dobro da ti bude skuvan krompir.Nek ti za pocetak krompir i sargarepa budu osnova a posle u to dodajes drugo povrce.Kika treba do godinu dana da formira sve ukuse.
-
Senior Member
u svakoj kupovnoj kasici u teglici imas pirinac tako da mozes i pirinac da dajes...eevo saveta kupi kocanski pirinac on je super kuva se za pola sata na tihoj vatri.
-
Senior Member
Super,ja sam pocela i sa bananom,pa kako od nje kika slabo kaki,onda joj dajem i sljivu i super je.probacu sa ovim sto si mi preporucila.
-
Senior Member
za probavu ti je najbolja jabuka bilo kuvana ili sveza mada ti je moj savet da probas sa kuvanom .
-
Senior Member
Probala sam ali slabo deluje na nju.Sljivu pojede i odma pun pampers.
-
Senior Member
Pecene jabuke, takodje... dulek pecen, kombinuj kompote, tj sama ih pravi od mesanog voca...a povrcke mozes kako hoces samo da ih ne kuvas dugo da ne izgube bas sve vitamine i minerale!
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila