-
oboleli od celijakije-život bez glutena
Mom sinu koji ima 23.meseca je dijagnostikovana celijakija a prošle nedelje i meni takodje.
Za ishranu i namirnice sam se raspitala ali me zanima može li mi neko nešto reći u vezi kozmetičkih preparata koji se mogu koristiti odn.koji su bez glutena-pasta za zube, kreme, losioni...
Unapred hvala!!!
-
Senior Member
To darga moras da se podrobno raspitas kod svog farmaceuta, mislim u apoteci gde uglavnom nabavljas proizvode, kod nekog u koga imas poverenja... na tim proizvodima skoro da i nema sastava, i koliko je siguran... na kasicama pre otprilike 6 i kusur godina pisalo je bez glutena i moja komsinica ih je uzimala dok nije doslo do komplikacija na jednoj od kutijica je sitn im slovcima pisalo, i pored upozorenja da je prizvod BEZ GLUTENA, moguc nizak sadrzaj bla bla truc truc i glutena...Nije bilo toliko strasno, ali je tuzila firmu i dobila odstetu, ali sta raditi sa odstetom ako to izazove pogorsanje... Zato oprez, citaj i ono najsitnijim slovima ispisano.
Puno srece u iznalazenju tih kremica i pasta...mi smo tu...ako nesto cujemo ili vidimo javicemo ti
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila