-
Deciji rodjendani
Roditelj, pomozite mi da osmislim deciji rodjendan.U pitanju su deca od 2 do 6 god.
Imam ogromno dvoriste,tako da bih izbegla igraonicu.Prosle godine smo im organizovali lov na blago.Razne igracke smo sakrili po dvoristu,napravili im mapu i pusti li ih u pustolovinu
.Posaljite predlog
-
Senior Member
Mi smo pravili maskenbal, ali su se maskirali kod nas, i sminkali, a onda smo izneli miniliniju i ukljucili mikrofon i onda su oni tako maskirani nesto pevali ili imitirali ili igrali...bilo je ludo, koliko malisani vole mikrofon.Uprilicili smo i neke nagradice za pobednike u svim kategorijama, tako da je na kraju ispalo da su svi otisli sa po nekim pokloncicem.Prosle godine je bilo jako toplo pa smo napunili manji bazen i svi su se kupali, prskali a mi smo bili posluzitelji i donosili im osvezenja u bazen, taman kada je4 bilo vreme za duvanje svecica, osusili su se i kao mali gusari poredjali oko torte.
-
Deca definitivno vole maskenbal i pevanje.
-
Hvala,maskembala se stvarno nisam setila.
evo jednog sajta za sve kreativne mame http://www.creativekidsathome.com/
-
Senior Member
Ura za veliko dvorište. Ma ura za dvorište bilo koje veličine
-
Senior Member
Stvarno mi nedostaje kuća i dvorište. Lep je život u stanu, ali bre. DVORIŠTE je zakon. I ulica, bar kod mojih, pustiš dete da se igra sa drugom decom, i uživancija. A ja izlude da ovaj moj ne izleti pod auto. Tačno osećam kako mi se razvijaju oči na leđima da vidim auto i da na vreme reagujem.
-
Senior Member
Mi imamo kao neka igralista, ali ona su uvek zauzeta, neki matorci igraju balote, ili sede na klupama i igraju sah... kao da ih nemamo...
-
Moderator
ja sledece godine pravim tri torte!tek kad sam se porodila palo mi to napamet da cu za bebe praviti dve razlicite torte!jedva cekam!
-
Senior Member
ja se jako radujem rodjendanu mog Vuka,jos malo...tj za 2 meseca al ja sam sve smislila...torta miki maus,baloni,kapice...ove godine ce mo kod kuce,tj u stanu a od sledece u nekoj od igraonica...bice i dece za razliku od prosle god kada su moja i sestra mog muza bile trudne,tj muzevljeva sestra se porodila al je beba bila bas mala...sada ce biti zanimljivije...ma jedva cekam...sada sam u potrazi za miki maus kostimom za Vuka,pa ako neko zna gde mogu da nabavim nek javi!!!! a da,vec i o poklonima razmisljam..ludilo,bas se radujem!!!! a za Novu god na poklon od mame,SESTRA!!!!!
-
Moderator
jao divno!draga kako ce da se zove bebica?
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila